Vacature Tandarts

Vacature Tandarts

Leuke enthousiaste tandarts gezocht! 
Wij zoeken een enthousiaste tandarts voor 3 a 4 dagen per week die het leuk vindt om in onze groepspraktijk te komen werken. Onze praktijk bestaat uit 6 tandartsen, waarvan 2 implantoloog NVOI zijn, meerdere mondhygiënisten en preventieassistenten. 

Functie-eisen:

  • Enkele jaren ervaring in de algemene tandheelkunde
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
  • BIG-registratie
  • Open staan voor innovaties in de tandheelkunde

Over CTI Warmond:

Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie te Warmond is een groeiende groepspraktijk. Wij bieden iedere dag de beste én duurzaamste mondzorg aan onze patiënten. Met onze persoonlijke benadering, vakmanschap en enthousiasme staan we voor mensen klaar. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde, orthodontie, parodontologie, endodontologie, implantologie en doen we ook veel prothetisch werk. 
Hiermee bieden we een totaalpakket aan mondzorg. Daarbij dienen we als verwijspraktijk voor meer dan 50 landelijke tandartspraktijken.

Dus, wil je werken in een groeiende (verwijs-)praktijk, in een gezellig team, met de nieuwste apparatuur zoals o.a. een microscoop en CBCT, dan zien we heel graag je sollicitatie tegemoet!

keyboard_arrow_up