Verwijspraktijk Implantologie

Erkende leden van de NVOI

Naast een algemene praktijk voor mondzorg, is CTI Warmond gespecialiseerd in Implantologie en fungeert als verwijspraktijk voor Implantologie. Veel tandartsen in de omgeving (Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Den Haag en verder) verwijzen hun patiënten door naar Implantoloog Herman Middelweerd en Brimme Leopold, erkende leden van de NVOI. Daarnaast werken wij met de nieuwste technologieën, apparatuur en innovaties zodat we het hoogst haalbare resultaat op het gebied van implantologie voor u kunnen realiseren.

Plan een intake
Voor specifieke informatie over uw situatie en mogelijkheden met betrekking tot implantologie, kunt u een afspraak voor een intake maken. Aan de intake zijn kosten verbonden: deze zijn conform de tarieven zoals vastgesteld door de NZa, De Nederlandse Zorgautoriteit. Aan de hand van de intake wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan en de begroting worden samen met u doorgenomen. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen welke kosten al dan niet vergoed worden.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie: 071 – 301 17 38 of mailen naar info@ctiwarmond.nl.

Gouden speld van NVOI
Herman Middelweerd heeft ruim 30 jaar ervaring in implantologie en is bevlogen met zijn vak bezig. In 2015 heeft de voorzitter van de NVOI een gouden speld uitgereikt aan Herman Middelweerd voor zijn jarenlange enthousiaste en vakkundige bijdrage aan het Consilium Implantologicum en voor zijn onvermoeibare inzet voor de Implantologie Overleg Commissie (IOC) van de NVOI. Als lid van het Consilium was hij onder andere bezig met de ontwikkeling en bewaking van criteria waaraan de (kandidaat-) implantoloog dient te voldoen.

Welke behandelaars komt u tegen?

Brimme Leopold

Tandarts - implantoloog NVOI - BIG nr. 39914962702

Herman Middelweerd

Tandarts - implantoloog NVOI - BIG nr. 19022811302
keyboard_arrow_up