Blog

Nieuws, Tips, Tricks, ditjes en datjes

De belangrijkste informatie en leukste nieuwtjes omtrent CTI Warmond en de ideale mondgezondheid lees je hier. Volg ons op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn! 

CTI Warmond heeft een nieuwe website!

Met de nieuwe website hebben we er alles aan gedaan om deze gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Van navigatie tot aan de look & feel. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! 

Lees meer

Een gezonde mond herkennen

In de huidige maatschappij zijn we vaak gericht op problemen of klachten van onze gezondheid. Maar hoe weet je dat je een probleem hebt als je niet eens weet hoe het normaal hoort te zijn? Weet jij bijvoorbeeld hoe een gezonde mond er uit ziet?

Lees meer

Wat alcohol en frisdrank met je tanden doet

Bij alcohol denken we vooral aan hoe slecht het is voor onze gezondheid en niet zo snel aan de schade die het toebrengt aan ons gebit.

Lees meer

Baby van twaalf dagen oud moet tand laten verwijderen

Een tandarts uit de Engelse stad Plymouth heeft deze week de jongste patiënte ooit over de vloer gekregen. Hij moest immers een tand verwijderen bij een pasgeboren meisje van amper twaalf dagen oud.

Lees meer

Wegafsluiting 27 augustus t/m 6 september

Van 27 augustus t/m 6 september a.s. zijn wij moeilijk bereikbaar indien u via Oegstgeest komt, vanwege boringswerkzaamheden van Liander voor het elektriciteitsnet.

Lees meer
keyboard_arrow_up