Kwaliteitsbeleid

Duurzaam, kwalitatief, tegen reële kosten

Duurzaam 

Bij CTI Warmond draait alles om uw gebitsgezondheid en de gezondheid van onze leefomgeving. We bieden u niet alleen uitstekende tandheelkundige zorg, maar we doen dit ook met respect voor het milieu.

Elk aspect van onze praktijk is doordrenkt met onze toewijding aan duurzaamheid. We kiezen bewust voor materialen en technologieën die voldoen aan strenge milieunormen en we streven ernaar om onze middelen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. 

Onze praktijkruimte is ontworpen en wordt onderhouden met energie-efficiëntie als prioriteit. 

Samen kunnen we een positieve impact hebben - op uw mondgezondheid én op het milieu. 

Zie hier hoe wij een blowerdoortest hebben laten uitvoeren. Om naden en kieren in het praktijkgebouw op te sporen. Zie welke nuttige inzichten een blowerdoortest kunnen opleveren zodat je met minder energieverbruik meer gebruikerscomfort hebt. 

Kwalitatief
Met passie en moderne, vooruitstrevende apparatuur streven wij naar het beste eindresultaat, waarbij esthetiek en hygiëne een belangrijke rol spelen. Ons team volgt regelmatig cursussen en opleidingen om de nieuwste ontwikkelingen te kunnen toepassen en kwaliteit te kunnen garanderen.

CTI Warmond is in 2014 dan ook als een van de weinige tandartspraktijken gecertificeerd. Onze ambitie is om nummer 1 in mondzorg in de regio te zijn.

Reële kosten
Tegenover een kwalitatief eindresultaat dat opgebouwd is uit hoogstaande en vooruitstrevende materialen, bieden wij een reëel tarief. Hierbij nemen we de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) in acht. Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Lees meer: www.kwaliteitsregistertandartsen.nl

keyboard_arrow_up