Tandarts Leopold is nu officieel ook implantoloog!

Tandarts Leopold is nu officieel ook implantoloog!

Tandarts Brimme Leopold van CTI Warmond is sinds woensdag 27 november 2019 erkend implantoloog bij de NVOI en kan nu zelfstandig implantologie praktiseren.

Brimme Leopold is sinds 2011 werkzaam bij CTI Warmond als tandarts. Zijn passie voor mondzorg gaat, sinds hij zijn studie startte aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), al verder dan de algemene tandheelkunde. Zo doet Brimme ook wortelkanaalbehandelingen. 

Om patiënten nog beter van dienst te zijn is Brimme zich sinds 2016 gaan verdiepen in de Implantologie. Bij CTI Warmond heeft hij daarvoor veel implantologiebehandelingen van tandarts-implantoloog NVOI Herman Middelweerd, bijgewoond en eigen casussen gehad onder toezicht. 

Drie jaar later kon de registratie 'tandarts-implantoloog' aangevraagd worden bij de NVOI. Sinds 2002 is het in Nederland mogelijk om als tandarts of specialist mondziekten en kaakchirurgie (mka) met specifieke kennis en klinische vaardigheden op het gebied van de orale implantologie, door de NVOI te worden aangemerkt en geregistreerd als erkend implantoloog NVOI.

 

 

keyboard_arrow_up