CTI Warmond heeft een nieuwe website!

CTI Warmond heeft een nieuwe website!

Met de nieuwe website hebben we er alles aan gedaan om deze gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Van navigatie tot aan de look & feel. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! 

Gebruiksvriendelijk
We hebben ons best gedaan om het navigeren door onze website zo makkelijk mogelijk te maken voor onze bezoekers. 

De belangrijkste zaken staan daarom in één oogopslag, zodat je sneller de informatie kunt vinden waar je naar op zoek bent. 

Zo is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar wat onze openingstijden en contactgegevens zijn of waar je moet zijn als je meer over een bepaalde behandeling wilt weten. 

Persoonlijk
De website is nu in stijl van onze praktijk. Zo kun je alvast sfeer proeven vóórdat je in de praktijk bent geweest.

Als je al patiënt bij ons bent, zal het je waarschijnlijk opvallen dat ons team te zien is op vrijwel alle foto's. Omdat we trots zijn op ons team, maar ook omdat we herkenbaarheid belangrijk vinden. Je kunt nu bijvoorbeeld per behandeling zien wie van onze tandartsen of specialisten je tegen kunt komen. Dat kan extra fijn zijn voor degenen die angst ervaren voor een tandartsbezoek. Dat is bij ons sowieso niet nodig, want iedereen is bij ons even aardig. Maar hopelijk zorgt een gezicht bij de naam voor nog meer geruststelling. 

Beeld en filmpjes
We hebben er alles aan gedaan om zo duidelijk mogelijk uit te leggen welke behandelingen wij doen en wat je tijdens de behandelingen kunt verwachten. Die uitleg werkt naar ons idee het beste in combinatie met filmpjes en beeldmateriaal. Ons doel is om dit nog veel verder uit te breiden (met eigen filmpjes) zodat je minder hoeft te lezen en meer kunt horen en zien. 

Voorbeeld van hoe dat er op de website uitziet: 

Een pagina voor onze verwijzers
CTI Warmond heeft een aantal specialisten in huis, zoals voor implantologie en wortelkanaalbehandelingen. Voor collega-tandartsen die hun patiënten willen doorverwijzen is nu duidelijker te zien wat CTI Warmond hen daarin kan bieden. Bovendien kunnen zij direct verwijsformulieren downloaden en versturen. Dat maakt de communicatie makkelijker en sneller dan voorheen. 

Wist u trouwens dat we bij CTI Warmond ook CBCT's maken? Dit zijn 3D-scans die de diagnostiek en behandelplanning van patiënten verbetert. U kunt uw patiënten daarvoor tevens doorverwijzen. Het kan veel tijd schelen en biedt een accuraat en zeer specifiek behandelplan op te kunnen stellen.

Reviews
Als bezoeker kunt u een bezoek aan CTI Warmond veel beter beschrijven dan wijzelf. U kunt op de nieuwe website makkelijker reviews achterlaten. Ook staan we open voor alle tips om de wachtkamer, de behandelingen, etc. te verbeteren. Laat gerust een tip achter! 

Blog & Agenda
In de blog kunt u al het belangrijkste nieuws lezen wat betreft de mondzorg en CTI Warmond. Wist u dat de mondgezondheid belangrijk is voor een algehele gezondheid? In de blog delen we leuke tips en nieuwtjes over hoe u uw mond zo gezond mogelijk kunt houden.

Bij CTI Warmond organiseren we ook weleens open dagen, te vinden in onze agenda. Dan kun je ontdekken hoe het er achter de schermen uit ziet maar ook hoe het is om een tandarts, mondhygiënist of assistente te zijn. Je mag bijvoorbeeld zelf gaatjes boren en vullen (niet op echte tanden hoor ;) en polijsten. Zie hier wat er te doen was tijdens onze open dag in 2017. Een leuk idee voor leerzaam en actief zaterdaguitje met de kids in Warmond, maar ook leuk voor volwassenen. We merken bijvoorbeeld dat mensen met angst voor de tandarts het heel erg fijn vinden om zelf te ervaren en zien wat een tandarts precies doet en even de tijd te hebben om het gehele team van CTI Warmond te zien en te spreken.

Zodra we weer een open dag inplannen komt dat op de website te staan en kunt u zich inschrijven op de verschillende activiteiten. 

Volg ons op Facebook en u bent de eerste die hiervan op de hoogte is. 

Zo zag onze oude website eruit: 

Anders he? We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Heb je tips om de website nog beter te maken? Dan horen we het graag via deze link.

keyboard_arrow_up